مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 تیر 1402 ساعت 08:252023-07-01سياسي

هزار و 300 بسته گوشت میان نیازمندان استان قم توزیع شد


مدیر هدایا و نذورات آستان مقدس بانوی کرامت گفت: از مجموع 253 رأس گوسفند و گوساله قربانی شده به همت حرم مطهر در عید قربان هزار و 300 بسته گوشت قربانی 3 کیلوگرمی تهیه و میان نیازمندان توزیع شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حرم حضرت معصومه (س)، محمدرضا اکبری در گفت وگویی خبری اظهار کرد: مدیریت هدایا و نذورات آستان مقدس بانوی کرامت به مناسبت عید سعید قربان با اجرای پویش نذر قربانی اقدام به جمع آوری نذورات برای عمل به سنت حسنه قربانی در این روز کرد که با استقبال خوب مردم روبرو شد.

وی افزود: از مبالغ جمع آوری شده برای قربانی در روز عید سعید قربان تعداد 250 رأس گوسفند و 3 رأس گوساله خریداری و قربانی شد.

مدیر هدایا و نذورات آستان مقدس بانوی کرامت گفت: از مجموع قربانی های صورت گرفته بالغ بر هزار و 300 بسته گوشت قربانی 3 کیلوگرمی شامل 2 کیلو گوشت گوسفندی ران و سردست و یک کیلو گوشت چرخ کرده تهیه و در میان نیازمندان در مناطق محروم شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هزار و 300 بسته گوشت میان نیازمندان استان قم توزیع شد

هزار و 300 بسته گوشت میان نیازمندان استان قم توزیع شد