مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 تیر 1402 ساعت 14:552023-06-24اقتصادي

محدودیتی برای حمایت از تولید کنندگان پوشاک ایرانی _ اسلامی نیست


اولین رویداد برکت دیدار با هدف تولید انبوه پوشاک ایرانی -اسلامی و تکمیل زنجیره ارزش پوشاک از امروز به مدت سه روز با همت بنیاد برکت برگزار می شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه رویداد برکت دیدار رویدادی در خصوص تولید پوشاک ایرانی _ اسلامی است گفت: شناسایی جایگاه اقتصادی مد ولباس در تبیین مسئله حجاب یکی از اصلی ترین اهداف این رویداد است و در این مراسم تولید کنندگان و طراحان پوشاک ایرانی _ اسلامی آخرین دستاوردهای خود در حوزه پوشاک متناسب با ایام محرم و اربعین رونمایی می کنند.

از دیگر اهداف رویداد و تولید البسه ایرانی- اسلامی بانوان با قیمت مناسب برای آحاد جامعه است.

وی ادامه داد: بنیاد برکت به عنوان حامی و برگزار کننده اصلی در این رویداد شرکت کرده است و بهترین تولید کنندگان و طراحان پوشاک ایرانی _ اسلامی در این بخش معرفی شده تا بتوانند سفارش لازم را برای تولید البسه ایام محرم و اربعین گرفته و آن را آماده کنند.

مدیر عامل بنیاد برکت توضیح داد: این رویداد بهترین فرصت برای ایجاد بازار مناسب برای تولید کنندگان در حوزه پوشاک ایرانی _ اسلامی است.

وی افزود: این رویداد با هدف تولید انبوه پوشاک ایرانی – اسلامی و تقویت زنجیره ارزش پوشاک مدل سازی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محدودیتی برای حمایت از تولید کنندگان پوشاک ایرانی _ اسلامی نیست

محدودیتی برای حمایت از تولید کنندگان پوشاک ایرانی _ اسلامی نیست