مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 تیر 1402 ساعت 14:152023-06-27سياسي

4200 متر از اراضی کشاورزی رامهرمز رفع تصرف شدند


دادستان عمومی و انقلاب رامهرمز از اعاده حدود 4200 متر از اراضی کشاورزی و بازگشت به وضع سابق در این شهرستان طی هفته گذشته خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، شهاب الدین بهبهانی دادستان عمومی و انقلاب رامهرمز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی گزارش جهادکشاورزی شهرستان و در راستای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، حکم رفع تصرف زمینی به مساحت 4200 متر مربع در منطقه راهدارها با حضور نماینده دادستان، عوامل انتظامی و یگان جهاد کشاورزی شهرستان اجرا و به وضعیت سابق اعاده شد.

وی افزود: مستحدثات شامل دو فقره دیوارکشی و دو فقره جمع آوری مصالح ساختمانی در زمین های کشاورزی بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب رامهرمز از از مردم شریف این شهرستان خواست تا در راستای توسعه پایدار و صیانت از اراضی ملی و کشاورزی، از هرگونه تصرف اراضی ملی و تغییر کاربری های غیرمجاز خودداری کنند.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4200 متر از اراضی کشاورزی رامهرمز رفع تصرف شدند

4200 متر از اراضی کشاورزی رامهرمز رفع تصرف شدند