مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 تیر 1402 ساعت 05:552023-06-23سياسي

واکنش قوه قضاییه به ادبیات فرمانده انتظامی مازندران/ شرکت 110 هزارنفردر آزمون وکالت


تاکید معاون اول قوه قضاییه بر ابطال پروانه وکالت شیرین عبادی و شرکت حدود 110 هزار داوطلب در آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری از اخبار حقوقی هفته گذشته بود.

- تاکید معاون اول قوه قضاییه بر ابطال پروانه وکالت شیرین عبادی و شرکت حدود 110 هزار داوطلب در آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری از اخبار حقوقی هفته گذشته بود.

به گزارش ایسنا، مهمترین اخبار حقوقی هفته گذشته را در این گزارش می خوانید: ادبیات فرمانده انتظامی مازندران خوب نبود/ پروانه وکالت شیرین عبادی باید باطل شود حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه در نشست خبری هفته گذشته گفت: خانم شیرین عبادی در محافل خارج همواره می گوید وکیل است.

در قانون آمده است شرایط وکیل شدن اعتقاد به ولایت فقیه و قانون اساسی است که این خانم آن را به صراحت نقض کرده است و باید پروانه اش توسط نهاد مربوطه باطل شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات فرمانده انتظامی مازندران درباره شکستن گردن هنجارشکنان و اینکه آیا او می تواند این سخنان را مطرح کند؟ گفت: ادبیات خوبی نبوده است.

این طور نیست که او گفته باشد اگر کسی بی حجاب باشد گردنش را می شکنیم بلکه سخنان ایشان در رابطه با افراد شرور و کسانی که امنیت برهم می زنند و سرقت های مسلحانه بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش قوه قضاییه به ادبیات فرمانده انتظامی مازندران/ شرکت 110 هزارنفردر آزمون وکالت

واکنش قوه قضاییه به ادبیات فرمانده انتظامی مازندران/ شرکت 110 هزارنفردر آزمون وکالت