مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 تیر 1402 ساعت 13:552023-06-23اقتصادي

امام جمعه پردیس: دستگاه قضایی به قیمت مسکن و اجاره بها ورود کند


مسؤولان قضایی به حوزه قیمت مسکن و اجاره بها ورود کرده و با برخی بنگاه های معاملاتی و دلالانی که قیمت های نجومی را به قشر ضعیف تحمیل می کنند برخورد جدی داشته باشند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس، حجت الاسلام سیدحسین حسینی امام جمعه پردیس در خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان پردیس که در مسجد الغدیر فاز4 پردیس با حضور پرشور نمازگزاران و رؤسا و قضات دادستانی و دادگستری شهرستان پردیس برگزار شد ضمن اشاره به فرارسیدن روز عرفه و فرارسیدن روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: مواد مخدر، بلای بزرگ و تهدید عظیمی است و با توجه به سیل تهاجمی مواد مخدر از سوی استکبار جهانی باید تمام دستگاه های فرهنگی و پیشگیری کشور در این زمینه اهتمام جدی تری داشته باشند.

وی با بیان اینکه ایران قوی با مدیریت رهبری حکیم، تحریم های ظالمانه را شکسته، ابراز کرد: با سفر عزتمندانه و غیورانه آیت الله رییسی به حیاط خلوت آمریکا و استقبال مقامات کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا بیش از 20 سند همکاری به امضاء رسید که اینها نشانه تحکیم ائتلاف محور ضدامپریالیسم در حیاط خلوت آمریکا است.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به کنار گذاشتن دلار از مبادلات تجاری جهانی، اذعان کرد: شاید در سال های قبل ایده کنار گذاشتن دلار از مبادلات تجاری جهانی کمی ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه پردیس: دستگاه قضایی به قیمت مسکن و اجاره بها ورود کند

امام جمعه پردیس: دستگاه قضایی به قیمت مسکن و اجاره بها ورود کند