مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 تیر 1402 ساعت 10:302023-07-01فرهنگي

چشیدن «خوراک های ایرانی» در شبکه مستند

چشیدن «خوراک های ایرانی» در شبکه مستند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه مستند «خوراک های ایرانی» در 28 قسمت تهیه شده و از زاویه ای متفاوت به فرهنگ و هویت ایرانی نگاه کرده است.

- مجموعه مستند خوراک های ایرانی از امروز روی آنتن شبکه مستند سیما می رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه مستند خوراک های ایرانی در 28 قسمت تهیه شده و از زاویه ای متفاوت به فرهنگ و هویت ایرانی نگاه کرده است.

تهیه و کارگردانی این مجموعه مستند را عبدالرحیم صاحب الفصول بر عهده دارد و تحقیق و پژوهش آن بر عهده سمیه صفری بوده استاین مجموعه مستند برگرفته از علم گاسترومی (علم و فرهنگ تهیه، تولید و مصرف غذا) است و در آن تلاش شده در گردشگری و صنعت توریسم تمرکز را از روی یک منطقه برداشته و با بیانی تصویری، گردشگر را به واسطه خوراک های ایرانی به تمامی مناطق هدایت کند.

در خوراک های ایرانی ظرفیت هر منطقه با معرفی اقامتگاهها، بستر فرهنگی هر منطقه، آداب و رسوم، مناطق دیدنی و از همه مهمتر خوراک های محلی، اطلاعاتی کمتر شنیده شده به گردشگران هدیه می شود.

این مجموعه مستند از امروز شنبه 10 تیر روی آنتن شبکه مستند سیما می رود و شنبه تا چهارشنبه ساعت18:40 در جدول پخش این شبکه قرار دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چشیدن «خوراک های ایرانی» در شبکه مستند

چشیدن «خوراک های ایرانی» در شبکه مستند