مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 تیر 1402 ساعت 18:402023-07-15حوادث

همیاری هلال احمر و شهرداری قرق لازمه مدیریت جهادی است


سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان گفت: درباره مسئله هلال احمر و شهرداری شهر قرق مودت و همیاری طرفین لازمه مدیریت جهادی است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، اسماعیل نادری با بیان اینکه پایگاه امداد و نجات قرق سومین پایگاه حوادث کشور در حوادث جاده ای، اورژانس و پشتیبانی هلال احمر است، اظهار داشت: هلال احمر و شهرداری قرق به عنوان دو ارگان خدمات رسان با مودت و همیاری می توانند رضایت مردم را جلب کنند.

وی تاکید کرد: با ایجاد حصار و دیوارکشی اطراف پایگاه امداد از بیت المال، آمبولانس و خودروی نجات پایگاه محافظت شده و امنیت آن تأمین می شود و ضروری است شهرداری قرق همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد.

سرپرست فرمانداری مرکز استان عنوان کرد: به منظور تأمین وفاق، وحدت و هم افزایی بین طرفین، نشستی با حضور مدیرعامل هلال احمر استان، شهردار و رییس شورای اسلامی قرق در مورد سهم سرانه و تنظیم سند مالکیت هلال احمر برگزار شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همیاری هلال احمر و شهرداری قرق لازمه مدیریت جهادی است

همیاری هلال احمر و شهرداری قرق لازمه مدیریت جهادی است