مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 تیر 1402 ساعت 15:302023-06-28اقتصادي

رفع تصرف 380 هکتار اراضی ملی در فارس


مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس گفت: طی دو ماه گذشته در استان فارس بیش از 380 هزار متر مربع زمین از اراضی دولتی استان به ارزش شش هزار و 740 میلیارد ریال رفع تصرف شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمودرضا طالبان ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در اردیبهشت و خردادماه امسال برای 50 هزار متر مربع احکام قطعی قضایی به نفع دولت صادر گردید که دو هزار و 200 میلیارد ریال ارزش گذاری آن است.

وی خاطرنشان کرد: یگان حفاظت راه و شهرسازی فارس با توجه به مسئولیت و وظایف خود بدون اغماض با سودجویان و متعرضان به اراضی ملی و دولتی به صورت جدی و قانونی برخورد می کنند.

او همچنین اضافه کرد: طی دو ماه گذشته بالغ بر 380 هزار متر مربع اراضی دولتی در استان فارس به ارزش تقریبی شش هزار و 740 میلیارد ریال رفع تصرف شده است.

محمودرضا طالبان متذکر شد: شهروندان می توانند موارد تصرف، تعرض و دخالت در اراضی دولتی و ملی را ضمن تماس با شماره تلفن گویای 1656 به یگان حفاظت از اراضی گزارش دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف 380 هکتار اراضی ملی در فارس

رفع تصرف 380 هکتار اراضی ملی در فارس