مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 تیر 1402 ساعت 12:202023-06-28بين الملل

رییس شین بت: در حال تولید گنبد آهنین سایبری هستیم


رییس آژانس امنیتی شین بت رژیم صهیونیستی گفت، تل آویو در همکاری با چند کشور در حال تولید آنچه است که او گنبد آهنین سایبری جهانی برای شناسایی تهدیدات و مقابله با آنها با استفاده از هوش مصنوعی خواند.

- رییس آژانس امنیتی شین بت رژیم صهیونیستی گفت، تل آویو در همکاری با چند کشور در حال تولید آنچه است که او "گنبد آهنین سایبری جهانی" برای شناسایی تهدیدات و مقابله با آنها با استفاده از هوش مصنوعی خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رونن بار، رییس آژانس امنیتی شین بت رژیم صهیونیستی ادعا کرد، این رژیم در حال همکاری با چند کشور برای تولید سامانه گنبد آهنین سایبری جهانی است که از هوش مصنوعی برای شناسایی تهدیدات و مقابله با آنها استفاده می کند.

بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی i24NEWS گزارش داد، رونن بار به کنفرانس International Cyber Week که با میزبانی دانشگاه تل آویو برگزار شد، ادعا کرد: گنبد آهنین که سرویس شین بت در حال تولید آن برای فضای مجازی است هم اکنون در حال برداشتن اولین گام های خود است.

آرایش ائتلاف ها در حال ظهور بوده و هم اکنون عملیاتی شده است.

ما هم اکنون در حال همکاری با چند کشور تاثیرگذار در این عرصه بوده و شاهد شروع روند شکل گیری گنبد آهنین سایبری جهانی هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس شین بت: در حال تولید گنبد آهنین سایبری هستیم

رییس شین بت: در حال تولید گنبد آهنین سایبری هستیم