مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 تیر 1402 ساعت 11:252023-06-29پزشكي

آخرین وضعیت بروز سرخجه در کشور


سرخجه از بیماری های ویروسی است که گرچه قدرت سرایت پذیری آن کمتر از سایر بیماری های دوران کودکی بخصوص سرخک است، اما هر چند سال یکبار همه گیری های بزرگ بیماری بخصوص در مراکز تجمعی مشاهده می شود.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرخجه معمولا الگوی فصلی دارد و هر 5 تا 9 سال اپیدمی آن رخ می دهد اگرچه وسعت آن در کشورهای صنعتی و در حال رشد بسیار متفاوت است.

سرخجه یک بیماری حاد است که معمولا کودکان و افراد جوان حساس را مبتلا می کند؛ اما از زمانی که واکسیناسیون علیه این بیماری انجام می شود موارد بیماری در دنیا بسیار کاهش یافته است.

ابتلا به سرخجه در اوایل بارداری ممکن است باعث سقط جنین، مرگ جنین و یا نقص های مادرزادی به عنوان سندرم سرخجه مادرزادی یا CRS گردد.

بالاترین خطر وقوع در کشورهایی است که میزان زنان حساس به سرخجه در سنین باروری زیاد باشد.

برآورد می شود سالانه 100 هزار مورد سندروم سرخجه مادرزادی در دنیا رخ می دهد.

قبل از واکسیناسیون سرخجه، بروز سندرم سرخجه مادرزادی 0.

1 تا 0.

2 در هر هزار تولد زنده در مناطق اندمیک و 0.

8 تا 4 در هر هزار تولد زنده در طی اپیدمی بیماری سرخجه گزارش می شد.

انتقال بیماری سرخجه به صورت اولیه از فرد به فرد از طریق ذرات آئروسل و یا بوسیله تماس مستقیم با ترشحات بینی و گلوی فرد بیمار صورت می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین وضعیت بروز سرخجه در کشور

آخرین وضعیت بروز سرخجه در کشور