مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 خرداد 1402 ساعت 06:352023-06-20پزشكي

ثبت 40 روز بدون فوتی از شروع کرونا در ایران


بیش از سه سال و 4 ماه است که با ویروس کرونا در کشور دست و پنجه نرم می کنیم، اما به نظر می رسد از روزهای مرگبار این بیماری دور شده ایم و حالا به تکرار روزهای بدون فوتی رسیده ایم.

- به گزارش را فراموش نمی کنیم که آمار روزانه مرگ و میر به بالای 700 نفر هم رسید.

به طوری که بر اساس آمار وزارت بهداشت، از ابتدای شروع پاندمی کرونا در کشور تا کنون، بیشترین تعداد فوتی با 709 نفر در تاریخ دوم شهریور 1400 بود.

در همین حال، با سرعت گرفتن برنامه کشوری واکسیناسیون که از نیمه دوم 1400 کلید خورد، توانستیم از تعداد موارد ابتلاء و فوتی ها کم کنیم؛ تا جایی که اولین روز بدون فوتی کرونا در کشور رقم خورد.

12 خرداد 1401، اولین روز بدون فوتی کرونا در کشور است که حاصل تلاش های شبانه روزی کادر بهداشت و درمان و برنامه واکسیناسیون کشوری بود.

از 12 خرداد 1401 تا 29 خرداد 1402، آمارهای رسمی وزارت بهداشت نشان می دهد که 40 روز بدون مرگ و میر کرونا در کشور داشته ایم که 36 روز آن مربوط به 1401 و 4 روز هم در سه ماهه اول سال 1402 بوده است.

به نظر می رسد که روزهای بدون فوتی کرونا در کشور، رو به افزایش است و شاید دیگر مرگ و میر ناشی از کرونا نداشته باشیم.

اما، نباید از جانفشانی مدافعان سلامت بی اعتنا عبور کرد؛ کسانی که در سخت ترین روزهای کرونایی در کشور، دست از خدمت برنداشتند و جان خود را فدای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت 40 روز بدون فوتی از شروع کرونا در ایران

ثبت 40 روز بدون فوتی از شروع کرونا در ایران