مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 خرداد 1402 ساعت 09:102023-06-20سياسي

مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور: ارس به رادیواکتیو آلوده نیست


در توضیحات مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور آمده است: رودخانه ارس به صورت مستمر در حال پایش پرتوی و رصد مواد رادیواکتیو و دیگر موارد ضروری است و به زودی تاسیسات پایش آنلاین نیز در آن منطقه نصب خواهد شد.

- مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور: ارس به رادیواکتیو آلوده نیست در توضیحات مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور آمده است: رودخانه ارس به صورت مستمر در حال پایش پرتوی و رصد مواد رادیواکتیو و دیگر موارد ضروری است و به زودی تاسیسات پایش آنلاین نیز در آن منطقه نصب خواهد شد.

مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور با تاکید پایش پرتوی مستمر و سالانه رود ارس تصریح کرد، آخرین بار اسفند 1401 رود ارس مورد پایش قرار گرفت و مرکز تاکنون در بررسی های دقیق خود به موردی از آلودگی رود به مواد رادیواکتیو برخورد نکرده است.

  به گزارش ایرنا، مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور در توضیح درباره گزارش یکی از رسانه ها مبنی بر آلودگی رودخانه ارس به مواد رادیواکتیو تصریح کرد: رودخانه ارس به صورت مستمر در حال پایش پرتوی و رصد مواد رادیواکتیو و دیگر موارد ضروری است و به زودی تاسیسات پایش آنلاین نیز در آن منطقه نصب خواهد شد.

  در توضیحات مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور آمده است: با توجه به نگرانی های ایجاد شده در بین هموطنان ساکن اطراف رود ارس، مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور تاکید می کند که ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور: ارس به رادیواکتیو آلوده نیست

مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور: ارس به رادیواکتیو آلوده نیست