مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 خرداد 1402 ساعت 19:002023-05-29اقتصادي

فاصله نرخ رسمی تورم با گرانی ها


نرخ تورم بالا در بیش از 50 سال گذشته یکی از مسائل اصلی اقتصاد ایران بوده است.

با وجود اعلام نرخ تورم توسط دو نهاد آماری یعنی مرکز آمار و بانک مرکزی، - نرخ تورم بالا در بیش از 50 سال گذشته یکی از مسائل اصلی اقتصاد ایران بوده است.

با وجود اعلام نرخ تورم توسط دو نهاد آماری یعنی مرکز آمار و بانک مرکزی، مساله ای که همواره مورد ابهام بوده، عدم انطباق تورم اعلام شده توسط این نهادها با نرخ تورم احساس شده توسط افراد جامعه بوده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه اعتماد نوشت: براساس افکارسنجی انجام شده در مرکز پژوهش های مجلس در مردادماه 1401، میانه نرخ تورم احساس شده توسط مردم 86 درصد بوده است.

یعنی پنجاه درصد از نمونه آماری، تورمی بیش از 86 درصد را احساس می کرده اند و پنجاه درصد آنها کمتر از این عدد.

این در حالی است که بانک مرکزی و مرکز آمار نرخ تورم نقطه به نقطه این ماه را به ترتیب 46 و 51 درصد اعلام کرده اند.

گزارش مرکز پژوهش های مجلس با ارایه نتایج افکارسنجی خود می گوید: تفاوت در نرخ تورم احساس شده و نرخ تورمی اعلامی نهادهای رسمی در میان مدت خدشه جدی به اعتماد مردم به آمارهای رسمی کشور وارد می کند.

همچنین با توجه به آنکه مطالعات مختلف نشان می دهد انتظارات تورمی شکل گرفته افراد متاثر از درک افراد از تورم گذشته است سیاستگذار پولی برای اجرای سیاست پ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فاصله نرخ رسمی تورم با گرانی ها

فاصله نرخ رسمی تورم با گرانی ها