مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 خرداد 1402 ساعت 11:072023-06-21حوادث

باند سارقان سیم برق در بوشهر متلاشی شد


با هوشیاری و تلاش همه جانبه مأموران پلیس آگاهی بوشهر، باند سه نفری سارقان سیم برق به همراه 2 تن سیم و کابل مسی در بوشهرشناسایی و دستگیر شدند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ جوشن سهرابی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: در پی اطلاع واصله مبنی بر اینکه یکی از سارقان سابقه دار با تشکیل باندی 3 نفری اقدام به سرقت سیم های برق در شهر بوشهر و سایر شهرستان های استان می کند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

رییس پلیس آگاهی استان بوشهر افزود: مأموران پلیس آگاهی با رصد دقیق و لحظه به لحظه سر باند، دیگر اعضای باند را نیز شناسایی و تحت تعقیب قرار دادند.

سرهنگ سهرابی در ادامه تصریح کرد: پس از تکمیل تحقیقات و شناسایی محل اختفا و دپوی کالای های سرقتی در یک عملیات منسجم و حساب شده هر سه نفر سارق در حین سرقت، دستگیر و به پلیس آگاهی دلالت داده شدند.

این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: پس از هماهنگی های قضایی مخفیگاه سارقان مورد بازرسی قرار گرفت که مقدار 2 تن انواع سیم و کابل مسی سرقتی کشف شد.

رییس پلیس آگاهی استان بوشهر در پایان ضمن اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی، با قدردانی از مشارکت هدفمند و مؤثر شهروندان با پلیس در انجام مأموریت های مختلف، از آنان خواست، تا همواره هشدارهای راهبردی پلیس را در را


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باند سارقان سیم برق در بوشهر متلاشی شد

باند سارقان سیم برق در بوشهر متلاشی شد