مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 خرداد 1402 ساعت 15:202023-05-29بين الملل

کرملین: عواقب فسخ معاهده نیروهای مسلح اروپا متوجه روسیه نیست


سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه روسیه مقصر فروپاشی پیمان نیروهای مسلح متعارف اروپایی نیست، گفت که تنظیم اسناد جدید امنیتی بین المللی مستلزم بهبود روابط کشورها با مسکو است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) گفت که روسیه مقصر فسخ پیمان نیروهای مسلح متعارف اروپا نیست.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: در حوزه ثبات راهبردی کنونی [در جهان]، شاهد خلأ بزرگی هستیم که باید فوراً با معاهدات و اقدامات امنیتی بین المللی جدید پر شود .

این معاهده در سال 1990 در پاریس امضا شد و در سال 1999 نسخه به روزشده آن در نشست سران کشورهای عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا در استانبول امضا شد.

نسخه اصلاح شده ای از این معاهده نیز توسط چهار کشور روسیه، بلاروس، قزاقستان و اوکراین تصویب گردید.

در سال 2007، روسیه مشارکت خود در معاهده نیروهای مسلح متعارف اروپا را تا زمانی که کشورهای ناتو موافقتنامه سازگاری را تصویب کنند و اجرای این سند را با حسن نیت آغاز نمایند به حالت تعلیق درآورده بود.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک ، وی درباره خروج روسیه از پیمان نیروهای مسلح اروپایی اظهار داشت: نمی توان هیچ عواقب مستقیمی را علیه روسیه، به دلیل فسخ این معاهده متصور شد زیرا این توافق پیش از این نیز فروپاشیده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرملین: عواقب فسخ معاهده نیروهای مسلح اروپا متوجه روسیه نیست

کرملین: عواقب فسخ معاهده نیروهای مسلح اروپا متوجه روسیه نیست