مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 خرداد 1402 ساعت 11:002023-06-08سياسي

توسعه حمل ونقل دریایی می تواند چهره اقتصادی کشور را تغییر دهد


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه «اقتصاد دریامحور» امری نوین، بکر و اشتغال آفرین است، گفت: توسعه حمل ونقل دریایی می تواند چهره اقتصادی کشور را تغییر دهد.

- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اقتصاد دریامحور امری نوین، بکر و اشتغال آفرین است، گفت: توسعه حمل ونقل دریایی می تواند چهره اقتصادی کشور را تغییر دهد.

به گزارش به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، رضا تقی پور انوری با بیان اینکه بنادر یکی از زیرساخت های اصلی و پیشران اقتصاد کشور به شمار می روند، اظهار داشت: حرکت بنادر به سمت نسل سوم و چهارم به عنوان یک جاذبه مالی برای فعالان اقتصادی و تجار به شمار می روند تا با استفاده از مزیت کاهش مدت زمان انتقال کالا، کاهش هزینه تمام شده و ایمنی بیشتر از حمل ونقل دریایی به بهترین شکل استفاده کنند.

وی ادامه داد: اقتصاد دریامحور فرصتی بکر، جدید و اشتغال آفرین است و توسعه حمل ونقل دریایی، می تواند چهره اقتصادی کشور را تغییر دهد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصاد دریامحور باید به راهبرد کلان کشور، تبدیل شود، عنوان کرد: نیازمند آمایش سرزمینی هستیم و توسعه امکانات و بهره مندی حداکثری از ظرفیت های موجود بنادر شمالی و جنوبی کشور، توسعه روا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توسعه حمل ونقل دریایی می تواند چهره اقتصادی کشور را تغییر دهد

توسعه حمل ونقل دریایی می تواند چهره اقتصادی کشور را تغییر دهد