مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 خرداد 1402 ساعت 23:202023-06-18پزشكي

5 پایگاه اورژانس در خوزستان احداث می شود


مدیرکل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: پنج پایگاه اورژانس در خوزستان با مشارکت نیکوکاران سلامت ساخته می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد جواد حیدری پور عصر امروز یکشنبه ضمن دیدار با محمد حسین سرمست شوشتری رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: حوزه سلامت در مواجهه اولیه با مصدومان به شمار می رود که خیرین همکاری بسیار خوبی برای تقویت پایگاه های اورژانس داشته اند و در این زمینه مجمع خیرین اورژانس کشور راه اندازی شد.

وی افزود: در خوزستان با مشارکت خیرین سلامت و همکاری اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، تعداد پنج پایگاه اورژانس در سال 1401 ساخته شده است.

مدیرکل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور ادامه داد: تعداد پنج پایگاه با مشارکت خیران در سال جاری در حال ساخت و بهره برداری است؛ همچنین در سال آینده پنج پایگاه دیگر در خوزستان با مشارکت نیکوکاران سلامت ساخته می شود.

حیدری پور گفت: تمام سعی مان بر این است که بر اساس نیازسنجی و متناسب با نیازهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فعالیت حوزه خیرین هدفمند و با بالا رفتن کیفیت کار همراه باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

5 پایگاه اورژانس در خوزستان احداث می شود

5 پایگاه اورژانس در خوزستان احداث می شود