مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 خرداد 1402 ساعت 23:552023-06-01اقتصادي

اولین عرضه خودرو های وارداتی پس از چهار سال در کشور توسط گروه خودروسازی سایپا


با گذشت بیش از چهار سال از آخرین عرضه خودرو های وارداتی در کشور، گروه خودروسازی سایپا برای اولین بار محموله خودرو وارداتی را با عرضه خودرو چانگان CS35 پلاس آغاز می کند.

-   به گزارش تابناک به نقل از سایپانیوز، حسین کاظمی طرقی معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا گفت: آندسته از متقاضیانی که در بهمن ماه سال 1401 با فراخوان وزارت صمت نسبت به تعریف حساب وکالتی نزد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اقدام و سپس در سامانه یکپارچه عرضه خودرو های وارداتی نسبت به ثبت نام و انتخاب خودروی چانگان CS 35 پلاس اقدام نموده اند با اولویت ثبت نام هر متقاضی بر اساس سامانه عرضه خودرو های وارداتی، امکان واریز وجه و ثبت نام بر اساس موجودی خودرو های چانگان فراهم می شود.

 او افزود: با توجه به تعداد خودرو های وارداتی موجود در گمرک بر اساس اولویت تعیین شده در سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی، نسبت به فراخوان واریز وجه و ثبت نام هر یک از متقاضیان اقدام خواهد شد.

 متقاضیان مذکور که پس از کنترل محدودیت های ثبت نامی پیامک اطلاع رسانی برای ایشان ارسال می شود، از ساعت 14 روز شنبه مورخ 13 خرداد می توانند با مراجعه به سایت فروش اینترنتی گروه سایپا به نشانی https://saipa.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین عرضه خودرو های وارداتی پس از چهار سال در کشور توسط گروه خودروسازی سایپا

اولین عرضه خودرو های وارداتی پس از چهار سال در کشور توسط گروه خودروسازی سایپا