مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 خرداد 1402 ساعت 14:402023-05-29بين الملل

وحشت تل آویو از توافق هسته ای ایران/سلاح میکروبی آمریکا علیه جهان


نگرانی محافل سیاسی رژیم صهیونیستی از توافق هسته ای ایران و غرب و همکاری اطلاعاتی سرکرده گروه تروریستی هیأت تحریر الشام با سرویس های غربی از محورهای مورد توجه روزنامه های عربی است.

- خبرگزاری مهر ، گروه بین الملل: رجب طیب اردوغان با پیروزی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، با چالش های اقتصادی، امنیتی و سیاسی رو به رو است.

از سوی دیگر سرکرده گروه تروریستی هیأت تحریر الشام نشست هایی با مسئولان سرویس های امنیتی آمریکا و کشورهای غربی برگزار کرده است.

روزنامه القدس العربی با اشاره به تحولات سودان نوشت: نگرانی ها در سودان نسبت به تبدیل شدن درگیری میان ارتش و شبه نظامیان پشتیبانی سریع، به یک جنگ داخلی گسترده، شدت پیدا کرده است به ویژه آنکه به تازگی حاکم دارفور از شهروندان ساکن این منطقه خواسته برای حفاظت از اموال خود سلاح بردارند.

پیش از آن نیز وزیر دفاع سودان از نظامیان بازنشسته خواسته بود سلاح به دست بگیرند.

در حال حاضر درگیری ها در تعدادی از شهرهای دارفور و شهر خارطوم از سرگرفته شده است.

روزنامه رأی الیوم با اشاره به توافق هسته ای ایران نوشت: رسانه های عبری زبان از نگرانی های مقامات رژیم صهیونیستی نسبت به توافق هسته ای مرحله ای میان ایران و غرب، پرده برداشته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وحشت تل آویو از توافق هسته ای ایران/سلاح میکروبی آمریکا علیه جهان

وحشت تل آویو از توافق هسته ای ایران/سلاح میکروبی آمریکا علیه جهان