مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 خرداد 1402 ساعت 12:152023-06-15حوادث

شناور حامل محموله بزرگ کالای قاچاق در بوشهر توقیف شد


فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف یک شناور با کشف محموله 350 میلیارد ریالی کالای قاچاق در بوشهر خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ یدالله شرفی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرزبانان با تمام توان خود در حال حراست و حفاظت از مرزها هستند و مقابله با قاچاق به عنوان یک برنامه مهم در دستور کار است.

وی اضافه کرد: در راستای عمل به منویات و فرامین رهبری مبنی بر مبارزه جدی با پدیده شوم قاچاق، دریابانان این فرماندهی از هیچ گونه تلاش شبانه روزی در این زمینه دریغ نمی کنند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر بیان کرد: مرزبانان قاطعانه در برابر قاچاقچیان کالا، ارز، مواد مخدر و مشروبات الکلی بدون هیچ اغماضی در راستای حمایت از تولیدات داخلی استوار ایستادگی می کنند.

وی تصریح کرد: امروزه تلاش در جهت استفاده از تمام توان و ظرفیت موجود در پیشبرد اهداف سازمانی در مرزها از موضوعات اساسی بوده که به لطف خداوند متعال تا به حال توانسته ایم قاچاقچیان و متخلفان را از رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشته و شاهد کشفیات چشمگیر کالای قاچاق در مرزهای این استان باشیم.

شرفی افزود: مرزبانان با انجام اقدامات اطلاعاتی و کنترل تردد شناوران در نوار ساحلی، یک فروند شناور باری حامل کالای قاچاق در بندر عامری شناسایی و توقیف شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناور حامل محموله بزرگ کالای قاچاق در بوشهر توقیف شد

شناور حامل محموله بزرگ کالای قاچاق در بوشهر توقیف شد