مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 خرداد 1402 ساعت 17:252023-06-21دانش

طرح پژوهانه از سال 1403 باید اجرایی شود / اجرا نشدن آن تخلف برای رییس دانشگاه محسوب می شود


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم در اجلاس معاونان پژوهشی دانشگاه ها که امروز در دانشگاه علامه برگزار شد گفت: هزینه های پژوهش بالاست و انتظارات دانشجویان ارشد و دکتری هم به حق است، - وزیر علوم گفت: با توجه به تصویب و بازنگری آینن نامه پژوهانه این طرح باید از سال 1403 اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم در اجلاس معاونان پژوهشی دانشگاه ها که امروز در دانشگاه علامه برگزار شد گفت: هزینه های پژوهش بالاست و انتظارات دانشجویان ارشد و دکتری هم به حق است، اما بودجه بسیار محدود است و باید این حوزه را مدیریت کنید.

وی افزود: حوزه پژوهشی متفاوت است و تمام قوانین جنبه تشویقی دارد و بودجه این حوزه نیز متفاوت است چرا که سیاست های حاکم بر حوزه پژوهش با سایر حوزه ها در دانشگاه ها فرق دارد.

زلفی گل اضافه کرد: سعی کردیم اعتبارات پژوهشی را در هیات امنا های دانشگاه مجبور شوند اعتبارات را پرداخت کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه توجهی به پژوهش صورت نمی گرفت آیین نامه پژوهانه تصویب شده و از سال 1403 باید انجام شود و اگر اجرایی نشود خلاف عمل کرده و بودجه دانشگاه تصویب نخواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح پژوهانه از سال 1403 باید اجرایی شود / اجرا نشدن آن تخلف برای رییس دانشگاه محسوب می شود

طرح پژوهانه از سال 1403 باید اجرایی شود / اجرا نشدن آن تخلف برای رییس دانشگاه محسوب می شود