مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 خرداد 1402 ساعت 14:452023-06-03سياسي

امام خمینی (ره) منشأ تحولات در نفوس ‎ انسان ها و جهان معاصر بود


امام خمینی (ره) منشأ تحولات در نفوس ‎ انسان ها و جهان معاصر بود.

- ساوه- امام جمعه ساوه گفت: امام خمینی (ره) منشأ تحولات در نفوس ‎ انسان ها و جهان معاصر بود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام جعفر رحیمی ظهر شنبه در رویداد شعر روح الله که در سالن سلمان ساوجی برگزار شد، اظهار کرد: بی تردید انقلاب اسلامی به تعبیر امام خمینی انفجار نور بود و توانست بار دیگر قدرت و صلابت قیام امام حسین (ع) را در چهره یک انقلاب سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و مذهبی به زیبایی ترسیم کند.

وی افزود: روح الهی و عرفانی امام خمینی (ره) در ایجاد و بقای انقلاب اسلامی تأثیر کامل داشته زیرا امام خمینی (ره) اسلام شناس کم نظیر و دارای بینش و گرایش کاملاً اسلامی بود و همچنین ایشان توانست در سیر تکاملی خویش در ساحت های اندیشه و رفتار، به ساحت عرفان ناب راه یابد و از برهان به عرفان قدم نهد.

امام جمعه ساوه عنوان کرد: قرائت و تفسیر امام راحل از اسلام و عرفان ناب اسلامی در تکوین و تکامل انقلاب اسلامی نقش بنیادین داشت زیرا قرآن را منبع اصیل عرفان و سرچشمه شهود صحیح می دانست و شریعت اسلام را از طریق سیر و سلوک الی الله و پایگاه اصلی اسفار عرفانی، از حدوث تا بقا، تلقی می کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام خمینی (ره) منشأ تحولات در نفوس ‎ انسان ها و جهان معاصر بود

امام خمینی (ره) منشأ تحولات در نفوس ‎ انسان ها و جهان معاصر بود