مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 خرداد 1402 ساعت 20:152023-06-03سياسي

بیش از 15 هزار زائر از استان اصفهان به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اعزام شدند


معاون هماهنگ کننده سپاه اصفهان گفت: مردم ما شرکت در مراسم ارتحال امام خمینی( ره) را به نوعی پیوند و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری می دانند و به همین خاطر مشتاق حضور در این مراسم هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی سپاه صاحب الزمان(عج)، سرهنگ علی فتحیان معاون هماهنگ کننده سپاه اصفهان با بیان اینکه بیش از 15 هزار نفر از مردم داوطلب استان در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) شرکت می کنند اظهار داشت: با توجه به تمهیدات ستاد بزرگداشت ارتحال حضرت امام(ره) در استان، زائران اصفهانی با 350 دستگاه اتوبوس امشب به مرقد مطهر امام راحل اعزام شدند.

وی افزود: از این تعداد 100 دستگاه اتوبوس از شهر اصفهان و 250 دستگاه از سایر شهرستان ها امشب بعد از نماز مغرب و عشاء اعزام شدند.

فتحیان گفت: با توجه به اینکه ظرفیت اعزام های عمومی جوابگوی همه متقاضیان نبود برخی از مردم عزیز درخواست کردند که با خودروی شخصی در این مراسم شرکت کنند و به همین خاطر با هماهنگی های انجام شده پارکینگ شماره یک در ضلع شرقی حرم مطهر به استان اصفهان اختصاص داده شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه اصفهان یاد آور شد: با توجه به چند سال وقفه به علت محدودیت های کرونایی امسال استقبال خوبی از سوی مردم برای شرکت در این مراسم شده و این نشان از ارادت و دلدادگی مردم ولایت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 15 هزار زائر از استان اصفهان به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اعزام شدند

بیش از 15 هزار زائر از استان اصفهان به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اعزام شدند