مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 خرداد 1402 ساعت 09:302023-06-08پزشكي

تشکیل 164 هزار پرونده بیماران مزمن در گیلان


مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی گیلان از تشکیل 164 هزار پرونده بیماران مزمن در استان خبر داد و گفت: تعداد پرونده های تشکیل شده در سال 1401 نسبت به سال قبل تر 11 درصد رشد داشته است.

- حسین ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: پرونده های بیماران مزمن تشکیل شده در مراکز درمانی تأمین اجتماعی گیلان شامل بیماری دیابت تیپ 1 و 2، فشار خون بالا، ناراحتی های قلبی و عروقی، افسردگی اساسی، صرع، دوقطبی، اسکیزوفرنی، وسواس، اضطراب، فراموشی یا آلزایمر، هایپو تیروییدی، آسم و بیماری های انسدادی تنفسی هستند.

وی از تشکیل 164 هزار پرونده بیماران مزمن در گیلان خبر داد و افزود: تعداد پرونده های تشکیل شده در سال 1401 نسبت به پایان سال 1400 نزدیک به 24 هزار پرونده بیشتر تشکیل شده و به عبارتی نزدیک به 11 درصد رشد داشته است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان گیلان با اشاره به پیوست های خدماتی به بیماران مزمن در استان بیان کرد: در 2 بیمارستان و 13 مرکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی استان خدمات تخصصی از جمله ویزیت متخصص و فوق تخصص، ارائه داروهای مورد نیاز، شرکت در طرح های غربالگری دیابت و فشار خون، انواع سرطان برست، کلورکتال و سرویکس، انجام سونوگرافی و خدمات رادیو گرافی رایگان برای بیماران بستری و سرپایی در مراکز ملکی سازمان ارائه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل 164 هزار پرونده بیماران مزمن در گیلان

تشکیل 164 هزار پرونده بیماران مزمن در گیلان