مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 خرداد 1402 ساعت 12:302023-06-21پزشكي

برای کودکان کم سن کارتون پخش نکنید


یک گفتار درمانگر و آسیب شناس گفتار کودکان گفت : کودکان در سنین پایین اصلا در معرض تلویزیون و کارتون قرار نگیرند مگر اینکه یک کارتون آموزشی مثلا شناخت اعضای بدن در قالب ترانه های کودکانه یا گاها و به ندرت بازی های پازل یا تکمیل کردنی با زمان های محدود و .

- ایسنا/البرز یک گفتار درمانگر و آسیب شناس گفتار کودکان گفت : کودکان در سنین پایین اصلا در معرض تلویزیون و کارتون قرار نگیرند مگر اینکه یک کارتون آموزشی مثلا شناخت اعضای بدن در قالب ترانه های کودکانه یا گاها و به ندرت بازی های پازل یا تکمیل کردنی با زمان های محدود و مشخص باشد که کودک برای یادگیری وابسته به حس دیداری نباشد.

بهناز رستمی در گفت و گو با ایسنا گفت: صداسازی های اولیه که به طور میانگین از سن شش ماهگی در نوزادان شروع می شود یکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی های مهارت های گفتار و زبان است.

والدین بهتر است به شروع و تقویت این آواسازی در نوزادان خود که پایه و آغاز گفتار در مراحل بعدی رشد کودکان است توجه کنند.

رستمی با اشاره به لزوم توجه و پیگری صبورانه در تاخیر و اختلالات گفتاری کودکان اظهار کرد: تاخیر در مهارت های گفتار و زبان می تواند به صورت تاخیر در زبان که (تاخیر بارز در درک و بیان )و یا تاخیر در بیان (درک به صورت نسبی خوب و مهارت های بیانی ضعیف )رخ بدهد که این تاخیر م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای کودکان کم سن کارتون پخش نکنید

برای کودکان کم سن کارتون پخش نکنید