مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 خرداد 1402 ساعت 16:302023-05-30سياسي

بهره برداری از بیمارستان 300 تختخوابی شهید سلیمانی فردیس


 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معاون اجرایی رییس جمهور گفت: بیمارستان شهید سلیمانی پس از 12 سال انتظار مردم، با پیگیری های مجدانه و اعتبارات ویژه دولتی در سفر رییس جمهور محترم به استان البرز اکنون در حال ارائه خدمت به مردم است.

- بیمارستان فردیس پس از سفر رییس جمهوری با سرعت تکمیل شد/50 درصد پیشرفت بیمارستان فردیس ظرف یک سال اخیر محقق شد  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معاون اجرایی رییس جمهور گفت: بیمارستان شهید سلیمانی پس از 12 سال انتظار مردم، با پیگیری های مجدانه و اعتبارات ویژه دولتی در سفر رییس جمهور محترم به استان البرز اکنون در حال ارائه خدمت به مردم است.

دکتر محسن منصوری، معاون اجرایی رییس جمهور، در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید سلیمانی شهرستان فردیس، با اشاره به اینکه این مرکز درمانی مصداق کامل جهاد است، گفت: این بیمارستان پس از 12 سال، ظرف یک سال گذشته 50 درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه طول عمر کلنگ زنی بیمارستان طی چند سال اخیر به کمتر از 50 درصد بود، اضافه کرد: طی این یک سال گذشته هزار میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز این بیمارستان هزینه شده است.

این مقام مسؤول با تاکید بر اینکه روند بیمار گیری در این مرکز آغاز شده است، اظهار کرد: بنظر می رسد این بیمارستان هیچ مشکلی نداشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از بیمارستان 300 تختخوابی شهید سلیمانی فردیس

بهره برداری از بیمارستان 300 تختخوابی شهید سلیمانی فردیس