مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 خرداد 1402 ساعت 15:002023-06-10ورزشي

ورزشکاران را به جان هیات انداخته اند


رییس هیات دوومیدانی کرمانشاه از عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان درخصوص نحوه پرداخت بودجه به این هیات انتقاد کرد.

- ایسنا/کرمانشاه رییس هیات دوومیدانی کرمانشاه از عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان درخصوص نحوه پرداخت بودجه به این هیات انتقاد کرد.

احمد روشن زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به دیدار اخیرش با مسئولین ورزش استان، اظهار کرد: در این دیدار مسئولین ورزش استان اعلام کردند که برای سالجاری بودجه ای در اختیار هیات قرار می دهند که نسبت به سال گذشته رشدی چند برابری دارد.

وی ادامه داد: آنها از ما خواستند بخش زیادی از این بودجه را در اختیار قهرمانان خود قرار دهیم و مبلغ کمی از آن را برای اعزام به مسابقات قهرمانی کشور در نظر گرفتند، درحالیکه در طول سال اعزام های زیادی داریم.

رییس هیات دوومیدانی کرمانشاه تصریح کرد: تنها در اردیبهشت ماه برای یک اعزام ورزشکارانمان به مسابقات کشوری مبلغ زیادی هزینه کردیم و تا پایان سال هم اعزام های متعدد دیگری در پیش خواهیم داشت.

وی افزود: از طرفی با این اقدام اداره کل و رسانه ای کردن آن، ورزشکاران ملی پوش را به جان ما انداخته اند و آنها را در مقابل هیات قرار داده اند، بگونه ای که هر روز یکی از آنها با مراجعه به هیات درخواست پول می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورزشکاران را به جان هیات انداخته اند

ورزشکاران را به جان هیات انداخته اند