مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 خرداد 1402 ساعت 22:052023-06-01اقتصادي

درآمد حاصل از مولدسازی صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام می شود


درآمد حاصل از مولدسازی صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام خواهد شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری اظهار کرد: بزرگترین مأموریت دولت انقلابی و مردمی سیزدهم، تعیین تکلیف و تکمیل پروژه های نیمه کاره در سطح کشور است.

وی گفت: پروژه های نیمه تمام در سطح شهر و روستاها که به سمبلی برای ناکارآمدی تبدیل شده اند، باید با استفاده از منابع موجود و مولدسازی به اتمام برسند.

استاندار همدان افزود: تمام دستگاه های اجرایی، نهادها، شرکت ها و بانک های دولتی مکلفند املاک مازادشان را در فرآیند مولدسازی هرچه سریع تر تعیین تکلیف کنند.

وی گفت: در سفر ریاست جمهوری به همدان بیش از 14 هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های بالای 50 درصد پیشرفت اختصاص یافت که اکنون شاهد افتتاح بعضی از آنها هستیم.

قاسمی فرزاد افزود: با اختیاراتی که دولت به استان ها واگذار کرده، درآمد حاصل از مولدسازی بعد از تصویب در شورای برنامه ریزی استان، برای تکمیل پروژه های همان دستگاه و یا سایر دستگاه ها اختصاص خواهد یافت.

وی اضافه کرد: باید اطلاعات کامل دستگاه ها، شرکت ها و بانک های دولتی در مهلت مقرر در سایتی که وزارت اقتصاد و دارایی به این منظور طراحی کرده، ثبت شوند و اگر ملکی ثبت نشود به عنوان املاک مازاد تلقی خواهد شد و در کمیته ای که در آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درآمد حاصل از مولدسازی صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام می شود

درآمد حاصل از مولدسازی صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام می شود