مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اسفند 1401 ساعت 16:412023-03-08سياسي

باهنر: طومار موفقیت های جمهوری اسلامی بلند بالا است/ لازمه حاکم بودن رای مردم، وجود احزاب قدرتمند است


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: لازمه حاکم بودن رای مردم و دموکراسی، وجود احزاب قدرتمند است و این کار از وعده های انتخاباتی عجیب در ایام انتخابات جلوگیری می کند.

- به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمد رضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: اگر بخواهیم به خدمات جمهوری اسلامی در این سال ها رجوع کنیم، طومار بلند بالایی است و بعضی از شعارها و آرمان ها مثل استقلال، آزادی مردم سالاری، توسعه و پیشرفت هستند که تا ابد بر آن ها پافشاری می کنیم.

  وی افزود: اگر به دوران قبل از انقلاب اسلامی رجوع کنیم، هر کدام از حکومت ها بنا به اتفاقات و حوادث قسمتی از ایران را به کشورهای همسایه بخشیدند، ولی در زمان جنگ ایران و عراق که از لحاظ امکاناتی هم هیچ امکاناتی نداشتیم، تنها درگیری در تاریخ ایران بود که بعد از پایان جنگ یک وجب از خاک ایران را ندادیم.

باهنر ادامه داد: دستاوردها و طومار موفقیت های جمهوری اسلامی بلند بالا است و تا ابد هم پیگیر آرمان هایش است، ولی باید بررسی کنیم که چه اتفاقی افتاده که از بعضی آرمان ها بنا به دلایلی فاصله گرفتیم و در پی موفقیت در این حوزه ها هم باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باهنر: طومار موفقیت های جمهوری اسلامی بلند بالا است/ لازمه حاکم بودن رای مردم، وجود احزاب قدرتمند است

باهنر: طومار موفقیت های جمهوری اسلامی بلند بالا است/ لازمه حاکم بودن رای مردم، وجود احزاب قدرتمند است