مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اسفند 1401 ساعت 11:252023-03-10دانش

ارائه کارنامه فرهنگی به دانشگاه ها/ یاری گرفتن از دانشجویان برای ارزیابی فرهنگی


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: برای ارزیابی دانشگاه ها دانشجویان رویدادهای دانشگاه را در سامانه بارگذاری می کنند تا ما عملکرد دانشگاه ها را بسنجیم و بتوانیم کارنامه فرهنگی ارائه دهیم.

- عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: وزیر علوم از ما خواست تا شاخص های فرهنگی را تدارک دیده و به مرکز نظارت و ارزیابی تحویل دهیم که این کار انجام شد.

وی افزود: مرکز نظارت و ارزیابی یک کار گروهی را شکل داده است که رتبه بندی دانشگاه ها را انجام می دهند.

شاخص هایی را که در حوزه فرهنگی و حوزه های دیگر آموزشی و پژوهشی نیاز است از ما گرفتند، رتبه بندی دانشگاه ها در سال های مختلف که هنوز ابلاغ نشده و به سرانجام نرسیده است، اما ما شاخص هایمان را تحویل داده ایم، امیدوار هستیم که به زودی به سرانجام برسد.

یاری گرفتن از دانشجویان برای ارزیابی فرهنگی دانشگاه  معاون فرهنگی وزارت علوم عنوان کرد: کاری که ما انجام می دهیم استفاده از سامانه های خودمان است که دانشجویان برنامه ها و رویدادهایی که در دانشگاه خود رخ می دهد را بارگذاری می کنند تا بتوانیم  کارنامه ای را ارائه دهیم که هر دانشگاهی در چه وضعیتی قرار دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارائه کارنامه فرهنگی به دانشگاه ها/ یاری گرفتن از دانشجویان برای ارزیابی فرهنگی

ارائه کارنامه فرهنگی به دانشگاه ها/ یاری گرفتن از دانشجویان برای ارزیابی فرهنگی