مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اسفند 1401 ساعت 23:202023-03-11بين الملل

مردم خاورمیانه باید برای منطقه تصمیم بگیرند/ توافق ایران و عربستان؛ پیروزی برای صلح


چین همواره به تمامیت ارضی کشورها احترام می گذارد و مردم خاورمیانه باید برای این منطقه تصمیم بگیرند.

- مردم خاورمیانه باید برای منطقه تصمیم بگیرند/ توافق ایران و عربستان؛ پیروزی برای صلح ایسنا/کرمان سفیر چین در ایران گفت: چین همواره به تمامیت ارضی کشورها احترام می گذارد و مردم خاورمیانه باید برای این منطقه تصمیم بگیرند.

چانگ هوآ 20 اسفندماه در جمع خبرنگاران در کرمان اظهار کرد: تاریخ تجارت چین و ایران بسیار دیرینه است و در قدیم ایران یک نقطه مهم در جاده ابریشم بود و چین در حال حاضر بزرگترین شریک تجاری ایران است.

وی افزود: در سال های اخیر روابط ایران و چین به خوبی توسعه یافته و دو سال قبل دو کشور یک قرارداد جامع راهبردی را امضا کردند و با راهنمایی روسای جمهور دو کشور در همه حوزه ها توسعه خوبی یافتند و با همکاری نزدیک می توانند روابط را ادامه دهند.

هوآ گفت: ایران با کشورهای خلیج فارس دوست صمیمی است و روابط تجاری را توسعه می دهد و چین هم با این کشورها در توسعه مشارکت دارد.

وی در ادامه درباره نقش چین در ایجاد روابط بین ایران و عربستان بیان کرد: چین همواره صلح، ثبات و توسعه جهانی را حفظ می کند و تنها منافع خود در خاورمیانه را دنبال نمی کند بلکه صلح و ثبات منطقه را پیگیری می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم خاورمیانه باید برای منطقه تصمیم بگیرند/ توافق ایران و عربستان؛ پیروزی برای صلح

مردم خاورمیانه باید برای منطقه تصمیم بگیرند/ توافق ایران و عربستان؛ پیروزی برای صلح