مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اسفند 1401 ساعت 09:552023-03-10بين الملل

نگرانی دامداران بخش سرولایت از تداوم حمله گرگ ها


دامداران و چوپانان بخش سرولایت از تداوم حمله گرگ ها به دام ها بسیار نگران هستند.

- ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت گفت: دامداران و چوپانان بخش سرولایت از تداوم حمله گرگ ها به دام ها بسیار نگران هستند.

باقر صدیقی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: طی سه روز متوالی گرگ ها به دام های 6 روستا حمله کرده اند و تلفات بسیاری را برجای گذاشته اند.

وی با اظهار نگرانی از اینکه حملات گرگ ها همچنان تداوم دارد، عنوان کرد: اگرچه به دلیل اتمام فصل سرما و گرم شدن هوا دام ها باید به چراگاه در خارج روستاها برده شوند اما از سویی با حمله گرگ ها مواجه هستیم.

بخشدار سرولایت افزود: با توجه به اینکه طی چند روز اخیر دامداران بسیاری گوسفندان و بره های خود را به دلیل حمله گرگ ها از دست داده اند می طلبد در این خصوص تدابیر لازم از سوی مسوولان مربوطه اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه گرگ ها برخلاف گذشته که بیشتر در شب حمله می کردند اکنون در طول روز به اطراف روستاها نزدیک شده و به دام ها حمله می کنند، تصریح کرد: منطقه چرای گوسفندان با تداوم حمله گرگ ها ناامن شده است.

صدیقی گفت: باوجود اینکه تاکنون بارها مراتب نگرانی و اعتراض مردمی را به مسوولان محیط زیست اعلام نموده ایم اما کارشناسان این اداره در محل حضور یافته و موضوع را صورت جلسه کرده اند و فقط توصیه نموده اند که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی دامداران بخش سرولایت از تداوم حمله گرگ ها

نگرانی دامداران بخش سرولایت از تداوم حمله گرگ ها