مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اسفند 1401 ساعت 15:552023-03-16سياسي

دادگاه عاملان حمله تروریستی به شاهچراغ پایان یافت/ صدور رأی بدوی طی چند روز آینده


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اخذ آخرین دفاع از متهمین در دهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات عاملین مشارکت در حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز، - رییس کل دادگستری استان فارس از صدور رأی دادگاه در مهلت قانونی مطابق ماده 404 قانون آیین دادرسی کیفری و پیش از اتمام سال خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اخذ آخرین دفاع از متهمین در دهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات عاملین مشارکت در حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز، رییس کل دادگستری استان فارس از صدور رأی دادگاه در مهلت قانونی مطابق ماده 404 قانون آیین دادرسی کیفری و پیش از اتمام سال خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه رسیدگی به این پرونده در 10 جلسه در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز با حضور کلیه متهمین، وکلای مدافع آنان و شکات پرونده برگزار شد، گفت: روند رسیدگی به این پرونده حساس از هجدهم بهمن ماه آغاز شده بود.

وی با بیان اینکه هر 5 متهم پرونده مذکور از اتباع بیگانه و عضو گروه تروریستی داعش هستند، گفت: کلیه متهمان از حق داشتن وکیل برخوردار بودند و با توجه به عجز آنان از معرفی وکیل تعیینی، وکلای تسخیری مسئولیت دفاع از آنان را برعهد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دادگاه عاملان حمله تروریستی به شاهچراغ پایان یافت/ صدور رأی بدوی طی چند روز آینده

دادگاه عاملان حمله تروریستی به شاهچراغ پایان یافت/ صدور رأی بدوی طی چند روز آینده