مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اسفند 1401 ساعت 21:102023-03-06سياسي

مجلس با هرگونه افزایش قیمت ها در لایحه بودجه مخالفت کرده است


نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: هرگونه اظهار نظر در برابر تراز بودجه باید بعد از اتمام بررسی لایحه بودجه 1402 باشد اگرچه مجلس با افزایش قیمت ها در بودجه مخالف است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدحسین فرهنگی در خصوص تغییرات لایحه بودجه 1402 در صحن علنی مجلس اظهار کرد: در خصوص ناترازی بودجه سال آتی پس از بررسی در صحن علنی از سوی مسئولان دولتی مطالبی مطرح، البته سپس اصلاح شد.

هم اکنون در اواسط بررسی لایحه بودجه سال 1402 هستیم و اظهارنظرها تا اتمام بررسی ها و اعلام نظر نهایی شورای نگهبان، پایه و اساسی ندارد.

وی ادامه داد: ناترازی هنگام نبود درآمد در برابر هزینه و یا پیش بینی درآمد مشکوک الوصول در برابر هزینه قطعی ایجاد می شود.

لذا هنگامی که در هنگام بررسی بخش هزینه ای بودجه سال آتی هستیم، اظهار نظرها دقیق نیست، افراد صبر کنند پس از اتمام بررسی ها و جمع بندی نهایی، مصوبات را نقد کنند.

نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه معمولاً مجلس لایحه بودجه را تغییر زیادی نمی دهد، عنوان کرد: علت آن هم این است که محدودیت هایی به لحاظ قانونی وجود داشته و تنها پیشنهادهایی قابل بررسی است که منابع آن مشخص باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجلس با هرگونه افزایش قیمت ها در لایحه بودجه مخالفت کرده است

مجلس با هرگونه افزایش قیمت ها در لایحه بودجه مخالفت کرده است