مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اسفند 1401 ساعت 16:352023-03-19اقتصادي

تخصیص سهام عدالت به جاماندگان منتفی شد


با واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی مس ایران به جاماندگان سهام عدالت موافقت نشد و در نتیجه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان منتفی شد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رییس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد که تخصیص سهام عدالت به جاماندگان این سهام به دلیل تصویب نشدن پرتفویی که برای جاماندگان در نظر گرفته شده بود منتفی شد.

حسین قربان زاده با بیان اینکه موضوع پرتفوی جاماندگان سهام عدالت برای سومین مرتبه در هیات دولت مطرح شد، عنوان کرد: امروز هم با واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی مس ایران به جاماندگان سهام عدالت موافقت نشد و در نتیجه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان منتفی شد.

وی توضیح داد:، زیرا دولت دیگر سهام ارزنده ای با ارزش 35 هزار میلیارد تومان ندارد که به جاماندگان سهام عدالت تخصیص دهد.

در واقع قرار بود به 3.

5 میلیون نفر افرادی که به عنوان جامانده سهام عدالت شناسایی شده بودند (افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و همچنین سه دهک اول ایثارگران) نفری 10 میلیون تومان سهام تخصیص داده شود.

رییس سازمان خصوصی سازی به این سوال که آیا تخصیص سهام عدالت به جاماندگان برای همیشه منتفی شد یا فقط در سال جاری.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص سهام عدالت به جاماندگان منتفی شد

تخصیص سهام عدالت به جاماندگان منتفی شد