مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اسفند 1401 ساعت 12:252023-03-11سياسي

سید جواد طباطبایی می گفت نباید برداشتی مکانیکی از غرب داشته باشیم


عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی تهران در برنامه سوفیا گفت:مسئله دکتر طباطبایی این بود که نباید برداشتی مکانیکی از غرب داشته باشیم بنابراین نباید به سمت تجدد صرف یا سنت صرف حرکت کنیم.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، برنامه رادیویی سوفیا در برنامه هفته گذشته خود بخش ویژه ای به مناسبت درگذشت سید جواد طباطبایی تدارک دیده بود که میهمان این بخش سید مهدی فدایی مهربانی عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران بود.

وی در ابتدا به بررسی اندیشه های این محقق و اندیشمند پرداخت و گفت: ایشان از پژوهشگران پر کار حوزه اندیشه سیاسی در ایران بودند و به لحاظ وسعت کار و تدبر در متون، جز معدود افرادی بودند که کل عمر خود را صرف تحقیق و پژوهش در زمینه اندیشه سیاسی در ایران نمودند.

فدایی مهربانی در خصوص تالیفات شناخته شده طباطبایی به روال اندیشه سیاسی ایران و تاریخ اندیشه سیاسی در ایران اشاره کرد و افزود: ایشان درپی آن بودند تا نشان دهند چطور در تاریخ فلسفه و تفکر ایرانی، پرداختن به اندیشه سیاسی به انحطاط و زوال کشیده شده است.

دکتر طباطبایی این زوال را ذیل مفهومی خاص از تاریخ می پنداشتند و تصور داشتند تاریخ باید به جایی می رسید که این نقطه محقق نشده بود که همانا تجدد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سید جواد طباطبایی می گفت نباید برداشتی مکانیکی از غرب داشته باشیم

سید جواد طباطبایی می گفت نباید برداشتی مکانیکی از غرب داشته باشیم