مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اسفند 1401 ساعت 22:222023-03-05اجتماعي

آغاز نهضت پارکینگ سازی در منطقه شش با تامین فضای پارک 5 هزار خودرویی


شهردار منطقه شش از ایجاد ظرفیت پارک 5 هزار خودرویی با استفاده از ظرفیت نهادها، سازمان ها، مراکز بیمارستانی و دانشگاهی سطح منطقه خبر داد.

- به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، رضا محمدی گفت: این منطقه به دلیل موقعیت مرکزی آن، تعدد بیمارستان ها، دانشگاه ها، مراکز مهم دولتی، سازمان ها و شرکت ها به عنوان پردیس دانشگاهی و قطب درمانی کشور محسوب می شود، فارغ از بحث این ظرفیت عظیم، تمرکز این مراکز مهم در منطقه موجب مراجعات، تردد بالا و متعاقب آن مشکل کمبود فضای پارک برای شهروندان می گردد.

  شهردار منطقه شش ادامه داد: معضل پارکینگ شهری در منطقه سالها است که موجب نارضایتی شهروندان ساکن، اصناف، مراجعه کنندگان به مراکز درمانی و .

می شودکه عدم نبود فضاهای شهری برای مکان یابی و ساخت پارکینگ گره حل معضل را کورتر نیز می کرد، لذا حل مشکل نیاز به راهکارهای خلاقانه تری داشت.

انعقاد تفاهم نامه همکاری با بیمارستان های شریعتی و امام خمینی (ره) وی با اشاره اینکه برای گره گشایی از معضل  به سراغ مراکز و نهادهایی رفتیم که خود باعث افزایش میزان تردد خودرو در معابر قلب پایتخت می شدند اظهار کرد: پدید آورنده معضل را به عنوان راهکاری برای حل مشکل در نظر گرفتی ، اکنون یک تفاهم نامه با بیمارستان شریعتی و یک تفاهم نامه با بیمارستان امام خمینی (ره) به امض


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز نهضت پارکینگ سازی در منطقه شش با تامین فضای پارک 5 هزار خودرویی

آغاز نهضت پارکینگ سازی در منطقه شش با تامین فضای پارک 5 هزار خودرویی