مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 اسفند 1401 ساعت 10:552023-03-12اقتصادي

قیمت گوشت را به زیر 300 هزار تومان می رسانیم


یکی از عادت های بازار گوشت قرمز استفاده از گوشت گرم است در حالی که برای افزایش بهره وری این رویه باید به سوی بازار گوشت های یخی تغییر کند.

- مدیر عامل اتحادیه دامداران گفت: یکی از عادت های بازار گوشت قرمز استفاده از گوشت گرم است در حالی که برای افزایش بهره وری این رویه باید به سوی بازار گوشت های یخی تغییر کند.

به گزارش، گوشت قرمز، قیمت بالایی در بازار دارد و قرار است با واردات نرخ ها تعدیل شود.

مجتبی عالی، مدیر عامل اتحادیه دامداران در گفت و گو با مهر عنوان کرد: بهای تمام شده گوشت در بخش دام های سبک و سنگین بالا بوده و در حال حاضر دامدار با ضرر محصول خود را به فروش می رساند.

وی افزود: از ابتدای مهر تمام محصولات افزایش قیمت داشتند اما نرخ گوشت افزایش نیافت.

عالی ادامه داد: زمستان تعداد دام کم است و دام های مولد آبستن بوده و تا اردیبهشت، زمان لازم است تا گوشت داخلی به میزان نیاز عرضه شود.

مدیر عامل اتحادیه دامداران با بیان اینکه امسال برای نخستین بار در کشور 46 هزار تن دام سبک و سنگین ذخیره سازی شد، بیان کرد: سال های قبل وزارت جهاد کشاورزی برای ذخیره سازی استراتژیک، گوشت از برزیل وارد می کرد اما امسال شرکت پشتیبانی امور دام با خرید 46 هزار تن گوشت دام از دامداران داخلی مبادرت به ذخیره سازی کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قیمت گوشت را به زیر 300 هزار تومان می رسانیم

قیمت گوشت را به زیر 300 هزار تومان می رسانیم