مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اسفند 1401 ساعت 13:352023-03-15پزشكي

ذخایر خونی مازندران کاهش چشمگیری یافت


مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به کاهش چشمگیر ذخایر خونی در استان گفت: این در حالی که 14 هزار بیمار خاص در استان وجود دارد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالله محمدی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: افرادی که شرایط اهدای خون را دارند در این روزهای پایانی سال به مراکز انتقال خون استان مراجعه کنند و ما را در تأمین خون و فرآورده های مورد نیاز 47 مرکز درمانی و بیماران خاص به ویژه تالاسمی های عزیز کمک کنند.

مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به کاهش چشمگیر ذخایر خونی استان و همچنین افزایش اعمال جراحی و افزایش درخواست مراکز درمانی، از دارندگان همه گروه های خونی خواست با اهدای خون در روزهای پایانی سال به جبران کمبود منابع خونی کمک کنند.

محمدی فیروزجایی اظهار کرد: به دلیل مشغله مردم در روزهای پایانی سال برای عید نوروز و ماه مبارک رمضان، تعداد مراجعه به پایگاه های انتقال خون کاهش یافته است، در حالی که اعمال جراحی در مراکز درمانی با حجم بیشتری در حال انجام است و بیماران عزیز تالاسمی قبل از تعطیلات نیازمند دریافت خون هستند.

به همین علت ما بیشتر از گذشته نیازمند همراهی و همدلی مردم در امر اهدای خون هستیم.

مدیر کل انتقال خون استان با اشاره به تأمین نیاز خونی 47 بیمارستان و مرکز درمانی و حدود 14 هزار بیمار خاص استان ادامه داد: هم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ذخایر خونی مازندران کاهش چشمگیری یافت

ذخایر خونی مازندران کاهش چشمگیری یافت