مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اسفند 1401 ساعت 09:452023-03-13سياسي

با فعال شدن پمپ ها آبگرفتگی های اهواز رفع می شود


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به بارش بیش از 11 میلیمتری باران در کلانشهر اهواز گفت: در برخی از نقاط آبگرفتگی هایی وجود دارد که با فعال شدن پمپ ها مشکل این نقاط تا چند ساعت آینده حل می شود.

- ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به بارش بیش از 11 میلیمتری باران در کلانشهر اهواز گفت: در برخی از نقاط آبگرفتگی هایی وجود دارد که با فعال شدن پمپ ها مشکل این نقاط تا چند ساعت آینده حل می شود.

محمدرضا کرمی نژاد در گفت و با ایسنا، در خصوص بارش های امروز 22 اسفندماه در کلانشهر اهواز و آبگرفتگی ها اظهار کرد: علی رغم بارش بیش از 11 میلیمتری باران در کلانشهر اهواز و روند ادامه دار بارندگی اما مشکل خاصی در بحث آبگرفتگی شهر وجود ندارد.

وی افزود: در گذشته وقتی به این شکل بارندگی رخ می داد شاهد آبگرفتگی در بسیاری از نقاط کلانشهر اهواز بودیم اما اکنون شرایط بسیار بهتر شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در بازدیدهایی که از ساعت های ابتدایی امروز از مناطق غربی و شرق اهواز انجام شده شاهد شرایط مطلوبی در خیابان ها هستیم.

در برخی از نقاط آبگرفتگی هایی وجود دارد که با فعال شدن پمپ ها مشکل این نقاط نیز تا چند ساعت آینده حل می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با فعال شدن پمپ ها آبگرفتگی های اهواز رفع می شود

با فعال شدن پمپ ها آبگرفتگی های اهواز رفع می شود