مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اسفند 1401 ساعت 19:152023-03-11پزشكي

ایجاد صندوق حمایت از بیماری های خاص در کشور


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: صندوق حمایت از بیماری های خاص در کشور با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال ایجاد شد.

- به گزارش قرار بگیرد و شش نوع واکسن مختلف برای درمان این بیماری تولید کند البته در این میان تقدیم 300 شهید مدافع سلامت نیز بی اثر نبوده و اگر کشور توانست به این جایگاه دسترسی داشته باشد حاصل از خود گذشتگی مدافعان سلامت بود.

وی ادامه داد: در راستای توسعه خدمات بیمه ای در دولت سیزدهم شاهد بیمه شدن بیش از 6 میلیون نفر در کشور هستیم این در حالی است که مجلس بالغ بر 60 میلیارد ریال اعتبار برای این موضوع تخصیص داده و لازم به ذکر است که صندوق بیماری های خاص نیز با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال تشکیل شد.

عین اللهی در مورد پروژه در حال ساخت بیمارستان حضرت امام علی (ع) گفت: عملیات ساخت این پروژه 160 تختخوابی از سال 90 آغاز شده که خوشبختانه در سال های اخیر پیشرفت بهتری داشته که در حال حاضر به حدود 53 درصد رسیده است.

گفتنی است؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یک روزه خود به استان فارس به شهرستان های زرین دشت، داراب و لامرد سفر کرد و در جریان این سفر از زیر ساخت های حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان ها بازدید کرد و کلنگ ساخت چند مجموعه درمانی نیز بر زمین زده شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد صندوق حمایت از بیماری های خاص در کشور

ایجاد صندوق حمایت از بیماری های خاص در کشور