مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اسفند 1401 ساعت 13:132023-03-11سياسي

عبدالله گنجی: آقای خاتمی! امام(ره) امام اهل التقاط نبود


عبدالله گنجی در نامه ای به بیانیه سید محمد خاتمی عضو مجمع روحانیون مبارز تهران درباره سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین سخنانش در حرم امام(ره) واکنش نشان داد.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، عبدالله گنجی فعال رسانه ای در واکنش به بیانیه سید محمد خاتمی  عضو مجمع روحانیون مبارز تهران به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین سخنانش در حرم امام(ره) در نامه ای خطاب به وی نوشت: آقای خاتمی، شما به مرحله دیگی که برای من نمی جوشد، رسیده اید.

متن کامل نامه به این شرح است: با سلام با احترام، بیانیه غریبه وار جنابعالی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین سخنان کوتاه تان در حرم امام(ره) را چند بار خواندم.

به عنوان کسی که جوان امروزی نیستم و لحظه لحظه انقلاب اسلامی از خطوط مقدم نبرد تا دانشگاه را با حوادث و پدیده های کشور زندگی کرده ام و همچنین  برای امور پژوهشی حداقل سه بار صحیفه امام را ختم کرده ام، نتوانستم سکوت کنم و این نامه را خدمت شما ننویسم .

البته اعتماد کنید که به دور ازعرف سیاست بازان و سیاسی کاران می نویسم، زیرا نه حقیر تعلق جناحی و میلی به قدرت داشته و دارم و نه شما بهاری دیگر برای سیاست ورزی عملی دارید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عبدالله گنجی: آقای خاتمی! امام(ره) امام اهل التقاط نبود

عبدالله گنجی: آقای خاتمی! امام(ره) امام اهل التقاط نبود