مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اسفند 1401 ساعت 11:192023-03-05اجتماعي

تصویر منتشر شده از پوست کنی یوز مربوط به کالبدشکافی پیروز نیست


مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست در مورد تصویر منتشر شده در فضای مجازی تحت عنوان تشریح پیروز توضیحاتی ارائه کرد.

- به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری فارس، محمد مدادی مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی گفت: این تصویر مربوط به 4 سال پیش است و مربوط به کالبدشکافی پیروز نبوده بلکه متعلق به پوست کنی یوز نر بالغی است که در آبان ماه سال 97 در جاده های شهرستان جاجرم در پناهگاه حیات وحش میاندشت در اثر تصادف تلف شد و پس از انتقال به تهران در کارگاه تاکسیدرمی سازمان محیط زیست تاکسیدرمی شد.

  وی افزود: همانگونه که در تصویر مشخص است این تصویر به هیچ وجه مربوط به کالبدشکافی نبوده بلکه پوست کنی نمونه تلف شده برای تاکسیدرمی را نشان می دهد و وجود اختلاف ظاهری یوز موجود در تصویر با پیروز مشهود است.

کالبد شکافی پیروز نه در محل کارگاه تاکسیدرمی بلکه در کلینیک حیات وحش پارک پردیسان توسط متخصصین دامپزشکی و پاتولوژیست ها و با حضور همزمان تاکسیدرمیست مجرب انجام شد تا علاوه بر بررسی های پزشکی، لاشه نیز برای تاکسیدرمی مناسب از سلامت کامل برخوردار باشد.

 مدادی ادامه داد: تاکسیدرمی گونه های تلف شده به منظور حفظ و نگهداری آنها در موزه ها و استفاده آموزشی و پژوهشی اَمری مرسوم و پذیرفته شده است ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصویر منتشر شده از پوست کنی یوز مربوط به کالبدشکافی پیروز نیست

تصویر منتشر شده از پوست کنی یوز مربوط به کالبدشکافی پیروز نیست