مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اسفند 1401 ساعت 13:302023-03-18سياسي

راه اندازی نخستین ایستگاه هواشناسی در شفت


رییس اداره منابع طبیعی شهرستان شفت از احداث نخستین ایستگاه هواشناسی در این شهرستان خبر داد و گفت: این ایستگاه در سال آینده به بهره برداری می رسد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالله فکری ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان شفت با اشاره به اینکه شفت از 32 هزار هکتار جنگل و 12 هزار مرتع برخوردار است، اظهار کرد: با وجود سابقه تاریخی جنگل های هیرکانی ظرفیتی عظیم در اختیار این شهرستان قرار گرفته است.

رییس منابع طبیعی شفت با تاکید بر اینکه در حوزه نیروهای انسانی جهت حفاظت از جنگل های این شهرستان دچار کمبود نیرو هستیم، افزود: تلاش می شود در حوزه خدمات الکترونیک با 4 سامانه فعال خدمت رسانی به ارباب رجوع تسریع یابد.

وی با بیان اینکه بیش از 3 هزار استعلام اراضی در طول سال جاری پاسخ داده شده است، گفت: در این سامانه حدود 25 مورد درخواست های اشتغالزایی بررسی شده است.

فکری از راه اندازی نخستین ایستگاه هوا شناسی در شهرستان شفت خبر داد و ادامه داد: با تلاش های شبانه روزی این ایستگاه در سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه بیش از 1400 هکتار از منابع طبیعی در راستای وابستگی به جنگل های طبیعی و تأمین چوب آلات صنایع سلولزی طرح زراعت چوب به اجرا در آمده است، اضافه کرد: طرح زراعت چوب برای 50 نفر مستقیم و 200 نفر غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد کر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی نخستین ایستگاه هواشناسی در شفت

راه اندازی نخستین ایستگاه هواشناسی در شفت