مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 اسفند 1401 ساعت 13:052023-03-03فرهنگي

ازتجربه فیلم کوتاه به«لیلی بامن است» رسیدم/هنر زاییده محدودیت است


کمال تبریزی ضمن اشاره به دستاوردهای سینمای کوتاه، شکل گیری فیلمنامه «لیلی با من است» را محصول اتفاقاتی دانست که در فرآیند حضورش در مناطق جنگی برای ساخت فیلم های کوتاه با آن ها مواجه شده بود.

- کمال تبریزی ضمن اشاره به دستاوردهای سینمای کوتاه، شکل گیری فیلمنامه لیلی با من است را محصول اتفاقاتی دانست که در فرآیند حضورش در مناطق جنگی برای ساخت فیلم های کوتاه با آن ها مواجه شده بود.

کمال تبریزی کارگردان و فیلمنامه نویس سینما و عضو هیات داوری سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه ساختن فیلم کوتاه سخت تر است یا فیلم بلند، گفت: در دوران جوانی شعاری داشتیم که می گفتیم فرمت و اندازه کاری که می کنی، خیلی مهم نیست.

شما فیلم کوتاه می سازید و مهم نیست با چه قطعی آن را می سازید، مهم این است که با آن شور، علاقه و اشتیاق کار خود را انجام دهید و وقتی این ویژگی را داشته باشید همه سختی ها کنار می رود.

وی در ادامه افزود: البته سختی در همه کارها وجود دارد و قطعاً سختی در سینمای بلند و حرفه ای بیشتر است، در سینمای کوتاه هم سختی کم نیست ولی زمانی که عشق و علاقه وجود داشته باشد تمام سختی ها کنار می رود و فیلمساز با ساختن فیلم خود به حیات جدیدی دست می یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ازتجربه فیلم کوتاه به«لیلی بامن است» رسیدم/هنر زاییده محدودیت است

ازتجربه فیلم کوتاه به«لیلی بامن است» رسیدم/هنر زاییده محدودیت است