مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 اسفند 1401 ساعت 08:552023-03-12سياسي

جاذبه های گردشگری و زیارتی شیراز هرچه بیشتر معرفی شود


فرمانده سپاه فجر فارس خواستار معرفی بیشتر ظرفیت های بالقوه خطه فارس و شیراز بعنوان سومین حرم اهل بیت «ع» به سراسر کشور شد.

- ایسنا/فارس فرمانده سپاه فجر فارس خواستار معرفی بیشتر ظرفیت های بالقوه خطه فارس و شیراز بعنوان سومین حرم اهل بیت ع به سراسر کشور شد.

سردار یدالله بوعلی یکشنبه 21 اسفند در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس ضمن اشاره به ظرفیت های بالقوه شیراز در زمینه های فرهنگی، تاریخی، هنری و گردشگری مذهبی، گفت: امروز معرفی ظرفیت های بالقوه خطه فارس و شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت ع به سراسر کشور یکی از مسائل مهمی است که باید مورد توجه مسئولان بخصوص مدیران و دست اندرکان عرصه رسانه و صدا و سیما قرار بگیرد.

او با تاکید بر اهمیت موضوع اطلاع رسانی از خدمت رسانی دستگاه ها و نهادها به مردم، افزود: تشریح اقدامات شاخص و طرح های اجرایی و عام المنفعه دستگاه ها و نهادهای اجرایی برای مردم یکی از کارویژه های مهم رسانه است.

فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه نام خطه فارس و شیراز به عنوان مهم سومین حرم اهل بیت(ع) مزین شده است، عنوان کرد: استان فارس در زمینه جذب گردشگران تاریخی و مذهبی نیازمند توجه و تلاش هر چه بیشتر مسئولان است و صدا و سیما در این حوزه می تواند نقش اساسی را در کمک به تحقق اهداف برنامه ها ایفا کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جاذبه های گردشگری و زیارتی شیراز هرچه بیشتر معرفی شود

جاذبه های گردشگری و زیارتی شیراز هرچه بیشتر معرفی شود