مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اسفند 1401 ساعت 18:202023-03-02سياسي

130 خادم مبلغ به دنبال احیای امربه معروف در قم


مسئول واحد امور خانواده حرم مطهر بانوی کرامت، احیای امر به معروف و نهی از منکر را از برکات طرح هادیان کریمه دانست و گفت: در این طرح طلاب در حوزه مسائل عمومی زائران به مشاوره و پاسخگویی می پردازند و در امور تخصصی نیز زائران را به متخصصان هر حوزه ارجاع می دهند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام مهدی حسین زاده مسئول واحد امور خانواده حرم مطهر بانوی کرامت ظهر امروز در دیدار جمعی از هادیان کریمه با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس که در سالن محراب حرم مطهر انجام شد، طی سخنانی اظهار کرد: در راستای امر رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین و با الهام از روایت طبیب دوار بطبه از یک سال گذشته در اداره خانواده حرم مطهر بانوی کرامت طرح هادیان کریمه اجرا شد که بازخوردهای خوبی هم داشته است.

وی با بیان اینکه این طرح با هدف جهاد تبیین، نشر معارف اهل بیت(ع)، تحکیم بنیان خانواده و تقویت ارتباط مستقیم و چهره به چهره با عموم مردم اجرا شده است، گفت: از سال گذشته فراخوانی زده شد و متخصصان از مراکز تبلیغی دعوت به خدمت افتخاری در حرم مطهر شدند و الان در بخش برادران بیش از 70 نفر از نخبگان تبلیغی مشغول به خدمت هستند.

حسین زاده با بیان اینکه آموزش های تخصصی برای ارتباط بهتر با زائران برای این گروه برگزار شده و یا در حال برنامه ریزی و ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

130 خادم مبلغ به دنبال احیای امربه معروف در قم

130 خادم مبلغ به دنبال احیای امربه معروف در قم