مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اسفند 1401 ساعت 00:252023-03-18ورزشي

احیای یزد قدیم در یزد 1402/تنها بافت جهانی کشور موزه زنده می شود


بافت تاریخی یزد در تعطیلات نوروز امسال به حدود 70 تا 100 سال پیش باز می گردد و موزه ای زنده از مشاغل و مفاخر یزد را در خود جای خواهد داد.

- رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در این باره به خبرنگار مهر گفت: موزه زنده با هدف معرفی آداب و هویت یزدی ها در نقاط مختلف بافت تاریخی شهر برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام مجتبی صداقت عنوان کرد: برنامه های موزه زنده در قالب های مختلف شامل صنایع دستی و مشاغل یزدی ها، مشاغل و بزرگان یزد، روایت ها و تاریخ یزد و همچنین آداب و رسوم مردم این دیار برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: برنامه موزه زنده در بخش صنایع دستی به هنرهایی مانند اجرای سفالگری، میناکاری، سرامیک، کاربافی، شال بافی، زیلوبافی، چرم دست دوز و دست سازه های مسی و زیورآلات مسی، زیورآلات منجوق، قالی بافی، ظروف فیروزه، نقاشی پارچه، گوهرتراشی، پاپیه ماشه و نیز مشاغلی مانند حصیربافی، حناسایی(مازاری)، آهنگری و مسگری می پردازد که این برنامه ها در اماکن مختلفی مانند خانه حیرانی، محوطه مجاور زندان اسکندر و احتمالاً بازارچه خان برگزار خواهد شد.

صداقت در مورد موزه بخش مفاخر و بزرگان این ویژه برنامه نیز عنوان کرد: این برنامه به معرفی مفاخری مانند آیت الله وزیری، میرزا محمدتقی خان بافقی، فرخی یزدی، سید رکن الدین و مهدی آذر یزدی با روایت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیای یزد قدیم در یزد 1402/تنها بافت جهانی کشور موزه زنده می شود

احیای یزد قدیم در یزد 1402/تنها بافت جهانی کشور موزه زنده می شود