مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 اسفند 1401 ساعت 19:262023-03-17اجتماعي

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش کلید خورد/ آغاز طرح ساماندهی مدارس سنگی کشور از شیراز


به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حمیدرضا خانمحمدی در آیین اجرای طرح ساماندهی مدارس سنگی کشور در مدرسه شهید علیمرادسنجانکی دهستان قره باغ شیراز با عنوان طرح ملی دانش آموز شهید آرشام سرایداران گفت: ساماندهی 253 مدرسه سنگی با 1146 کلاس درس درمرحله اول از امروز آغاز شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در مرحله اول طرح شهید سرایداران، 253 مدرسه در قالب 1146 کلاس درس، با پوشش 25 هزار دانش آموز مورد ترمیم و بازسازی قرار می گیرد.

خانمحمدی تصریح کرد: دو استان فارس و چهارمحال بختیاری دارای بیشترین مدرسه سنگی در کشور هستند که با اجرای طرح شهید سرایداران تا سه سال آینده این مدارس را بازسازی و ترمیم می شود.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: طرح شهید آرشام سرایداران با هدف ساماندهی مدارس سنگی با مشارکت قرار گاه سازندگی حضرت امام حسن مجتبی (ع) سپاه پاسداران اجرا می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کل مدارس سنگی کشور 2 هزار 215 مدرسه است افزود: مدارس سنگی بیش از 10 دانش آموز در کشور یک هزار و 576 مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: در طرح ساماندهی مدارس سنگی کشور، 1380مدرسه با 61 هزار دانش آموز در سه سال آینده بازسازی و ترمیم خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش کلید خورد/ آغاز طرح ساماندهی مدارس سنگی کشور از شیراز

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش کلید خورد/ آغاز طرح ساماندهی مدارس سنگی کشور از شیراز