مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اسفند 1401 ساعت 19:402023-03-09اقتصادي

گلستان به لژیونرهای بازرگانی در بازارهای هدف نیاز دارد


کاندیدای انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان گفت: گلستان به لژیونرهای بازرگانی در بازارهای هدف نیاز دارد و باید به دنبال ارتقاء بهره وری اتاق بازرگانی باشیم.

- سیدعلی موسوی خورشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: اتاق بازرگانی پارلمان بخش خصوصی بوده و اعضای اتاق باید با هم اندیشی راهکارهای اساسی برای مشکلات موجود اقتصادی ارائه دهند.

مدیرعامل شرکت سوله استرآباد و کاندیدای انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان به نقش بسیار مهم صادرات اشاره کرد و گفت: صادرات افت و خیزهای زیادی داشته و به منظور گسترش و توسعه صادرات در انتخابات اتاق نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان ورود کرده ام.

موسوی گفت: صنایع خرد و متوسط در همه دنیا دارای ارزش بوده و می توان با راه اندازی صنایع تبدیلی، بخش کشاورزی استان را تقویت کرد.

وی تاکید کرد: با تجاربی که در حوزه صادرات به دست آورده ام، تصمیم گرفتم با حضور در اتاق بازرگانی تجارب خود را در اختیار دیگران قرار دهم.

این فعال اقتصادی معتقد است در اقتصاد به لژیونرهای تولیدی و بازرگانی نیاز داریم که به بازارهای هدف در کشورهای دیگر نفوذ کنند و جوانان پتانسیل این کار را دارند.

طبق گفته عضو اتاق بازرگانی گرگان باید تلاش کرد در کشورهای هدف برندسازی لازم انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلستان به لژیونرهای بازرگانی در بازارهای هدف نیاز دارد

گلستان به لژیونرهای بازرگانی در بازارهای هدف نیاز دارد